Workshops

Zowel de inhoud van de workshop als de locatie is op afspraak en kan in overleg worden samengesteld.

Vind de workshop bij iemand thuis plaats zijn er geen extra kosten voor de huur van de ruimte. Workshops kunnen ook op een gehuurde locatie ( o.a bij Geboortehuis in Bussum) dan komen er nog kosten voor de huur van de ruimte bij (+25 euro)

De kosten voor een workshop bedragen 35 euro per deelnemer en kan geboekt worden bij tenminste drie deelnemers. We oefenen altijd eerst met de draagpoppen, ondertussen is het fijn wanneer er iemand anders aanwezig kan zijn om op de kleintje te passen.

Hieronder alvast wat suggesties voor een workshop:

Draagdoeken party

Samen met een groepje vriendinnen of medecursisten van de zwangerschapscursus een draagdoeken party is een gezellige boel. Daarbij doe ik alles uit de doeken over draagdoeken en draagzakken. Passen en proberen maar!

Duur: 90 min

Boeken

Informatief

Aan de hand van theoretische achtergronden leg ik uit wat ergonomisch dragen inhoud. Ook laat ik zien welke soorten draagdoeken er op de markt zijn en wat ze de voor en nadelen zijn. Proberen met de pop mag natuurlijk ook.

Ook geschikt voor kraamverzorgenden, lactatiekundigen en andere mensen die beroepsmatig met ( a.s ) jonge ouders te maken hebben.

Boeken