Consulten Draagzakken

Pasconsult

Ervaar het gemak van een draagzak. Maar er zijn zoveel modellen te koop en welke past nu het beste bij jou en je situatie? Kom daar samen met mij achter tijdens dit consult. Dan vind je waarschijnlijk wel je gading in het ruime assortiment draagsystemen.
Heb je geen idee waar te beginnen, dan kies je voor dit type pasconsult. We bekijken samen de mogelijkheden en gaan op zoek naar de meest geschikte drager voor jou én je kindje.

Investering € 45,=
Duur: 60 minuten
Ervaring: beginner + gevorderd

Boeken


Pasconsult kort

 

Heb je al een idee wat je wil, maar wil je graag eerst een aantal dingen passen voor je een aankoop doet? Dan ben je hier welkom voor een kort consult!

Een draagsysteem is gemakkelijk in gebruik, maar voor alles is een eerste keer, en die eerste keer is doorgaans toch eventjes extra spannend. Hierin kan ik je begeleiden. Ik laat je zien hoe je je kindje veilig in de draagzak brengt en op de rug , hoe je de gekozen drager aanspant en bijstelt, en waar je moet op letten als je je baby, peuter of kleuter gaat dragen.

Investering € 32,50
Duur: 45 minuten
Ervaring: beginner + gevorderd

Dragers passen kan ook tijdens een Draaginloop!

 

Boeken


Afstel consult

Huur je een draagsysteem bij Cuddle-up of heb je zelf een draagsysteem en wil je leren hoe je je kindje veilig op de rug kan brengen, hoe je de drager aanspant en bijstelt, en waar je moet op letten als je je baby, peuter of kleuter gaat dragen. Kies dan voor dit bliksem consult waar we de drager goed afstellen, ready to go en ik je voor doe hoe je je kindje in de drager kan brengen op je rug, heup of  buik.

 

Investering € 22,50

Duur: 30 minuten
Ervaring: beginner